Cursus Samen 1

Anagrow

 

 

 

 

“There is a secret in our culture, and it’s not that birth is painful. It’s that women are strong.” ~ Laura Stavoe Harm

 

Wil je samen met je partner in een ongedwongen sfeer je voorbereiden op de bevalling dan is de cursus "In kracht bevallen" mogelijk iets voor jullie. Het is een 1 daagse cursus voor zwangere stellen. Ben je nieuwsgierig naar de inhoud van deze cursus klik dan op het naastgelegen plaatsje zodat je wordt door gelinkt naar de specifieke pagina.

 

Praktische informatie over de cursus In kracht bevallen:

Wanneer: In groepsverband start de cursus bij 2 inschrijvingen. Datum wordt in overleg gepland.

Tijd:

Adres:

Prijs:

 

Bij een aantal verzekeraars zitten de kosten van een zwangerschapscursus in het aanvullende pakket of kunnen deze onder zwangerschapsbegeleiding vallen. Neem contact op met je zorgverzekeraar om te vragen of zij ook de kosten van een van deze cursussen (deels) vergoeden. Het is altijd de moeite waard om te proberen!

 

 

 

 

De cursus Samen 1 is speciaal voor zwangere mama’s die hun kindje “alleen” zullen verwelkomen op deze wereld. Het is een uniek concept waarin je middels een leuke combinatie van informatie van deskundige en zwangerschapsyoga jezelf op een ontspannen manier voor kan bereiden op de bevalling! Belangrijk is om in jouw kracht en met vertrouwen in je lichaam de bevalling tegemoet te treden!

 

Je bent van harte welkom op een van de de cursussen Samen 1 die ik verzorg in de regio Dordrecht! Ik kijk er naar uit om je te mogen ontmoeten. Mijn naam is Wilma Veldhuis. Van origine ben ik opgeleid tot maatschappelijk werkster. Nu werkzaam als Doula, docent HypnoBirthing, zwangerschapsyoga en LomiLomi Practitioner.

 

De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten van ongeveer 2 uur en biedt je de mogelijkheid om in contact te komen met andere zwangere mama’s. Het ontmoeten van andere vrouwen in dezelfde situatie kan steun bieden en een enorme hoeveelheid herkenning en tips opleveren.

 

Iedere les zal starten met een korte yogales met asana’s die afgestemd zijn op je zwangere lichaam en vervolgens volgt er een interactieve bespreking van het thema.

 

Thema’s die gedurende de eerste 4 bijeenkomsten aan bod komen zijn:

▪ In verbinding met je kindje, adem en baringspijn;

▪ Ontspannen bevallen;

▪ De bevalling;

▪ Het geboorteplan;

▪ De kraamtijd.

 

Indien gewenst door de groep kunnen we een lactatiekundige en/of kraamverzorgster uitnodigen. Tevens sluit ik graag aan bij de behoeften van wat er speelt bij jullie als zwangere mama’s en sta ik open voor thema’s die bij jullie spelen.

 

De 5e bijeenkomst is het laatste samenzijn in de zwangerschap en sluit ik graag af met een ontspannen klankbad. Na de bevalling plan ik in overleg met jullie een terugkomdag die we naar eigen behoeften in kunnen vullen. Een optie kan zijn het aanleren van een Shantala babymassage.

 

Na deze cursus heb je antwoord op vragen zoals:

- Wat moet je allemaal regelen van te voren?

- Hoe doe je dat eigenlijk wanneer de bevalling begint?

- Waar moet je rekening mee houden tijdens de kraamtijd?

Voor een alleenstaande zwangere komt hier net even wat meer bij kijken.

 

Praktische informatie.

Wanneer:

Tijd:

Adres:      Dordrecht

Prijs:

Docente:  Wilma Veldhuis

Vragen:    info@anagrow.nl of +31 624543661

Website:   www.anagrow.nl

 

Pagina in onderhoud

 

Anagrow

Wilma Veldhuis

 

Internet: www.anagrow.nl

Email: info@anagrow.nl

Telefoon: +31(0)624543661

Kvk nummer: 66767229