"HypnoBirthing®"

 

Hi Wilma,

 

Nog helemaal in dromenland kan ik het ook niet laten om jou nu al te berichten van het wondertje dat onverwachts snel in mijn armen ligt.

 

Vrijdag 8 oktober is iets voor 3 uur onze zoon geboren. En hoe bijzonder is dat, een week na onze sessie vrijdag vorige week om 3 uur! Het ging met een enorm tempo dus naar het ziekenhuis gaan is niet meer gelukt, maar wat was deze thuis bevalling mooi! Van 10.15 uur de vliezen breken (ja ik was 1 van die vijf procent) tot aan volledige ontsluiting toen de verloskundige er was rond 13.00 uur en geboorte die daarna volgde. Ik was kalm vanaf de start en M was een ware tijger om onze veilige cocon heen.

 

De aangekochte rebozo doek is de vlucht koffer niet uit geweest vanwege de snelheid, maar meerdere dingen die we bespraken in onze twee afspraken kwamen steeds in mijn hoofd terug en hebben me ook enorm geholpen deze positieve wonderbaarlijke ervaring te hebben.

 

Bij de weeen hoorde ik mezelf laag grommen wat zorgde dat M kon mee tellen. Bij de uitdrijving zette ik geboorte affirmaties op om mijn kalmte terug te vinden, want dat vond ik toen lastig. En zo zijn er nog meer handvatten die je me gaf, die ik op dit moment kon aangrijpen. Daardoor voelde ik dat we er klaar voor waren, ook al is het 3 weken eerder dan die ene datum.

 

Ik ben enorm trots en gelukkig dat we dit zo hebben meegemaakt. En ik wil jou ook heel graag bedanken voor jouw bijzondere begeleiding van een deel hiervan.

 

En natuurlijk start nu ook de wenfase en de slapeloze nachten, maar met zo’n aanloop en start, heb ik vertrouwen dat we dat samen goed gaan doen.

 

Nogmaals heel veel dank en lieve groetjes van ons 3!

"Doula en HypnoBirthing®"

 

Super Doula! Het fijnste wat we aan de cursus hypnobirthing overhielden was Wilma... we voelden een klik en wilden meer weten van 'een Doula' nadat Wilma verteld had dat ze dit óók doet naast de vele andere mooie dingen die ze doet. Wilma legde ons alles uit waarna we een keus moesten maken... gaan we dit doen of niet? Het leek ons heel fijn... Maar t is toch even een hap geld wat je (er voor over) moet hebben. Nou we kunnen iedereen vertellen... wat we voor dit geld hebben gekregen was ons zoveel waard! We zijn zo blij dat we dit gedaan hebben!

 

Wilma is echt voor de volle 100 % voor ons gegaan en heeft ons zo mooi en fijn begeleid, ondersteund, geadviseerd en los van dit alles hebben we ook zoveel gelachen! Wilma is een heerlijk, warm, fijn en gevoelig mens waarbij dit mooie werk heel mooi past. Want dit werk is zeker niet voor iedereen weggelegd! Wauw wat heeft Wilma veel voor en met ons gedaan... wat is ze er veel voor ons geweest en wat was het fijn als ze weer langskwam om te praten over onze wensen en behoeften of voor het geven van een overdreven lekkere lomi lomi zwangerschapsmassage! (en aangezien ik zelf masseuse ben weet ik waar ik over praat!) Dat was echt heerlijk!

 

En dan natuurlijk de bevalling zelf... wat was het fijn dat Wilma er was...voor mij, maar zeker ook voor Jonas (mijn man). Ze heeft me er echt doorheen gepraat en ze ondersteunde Jonas ook waar nodig. Heerlijk dat ze bij ons was...echt een meerwaarde. Wilma gaf Rust, liefde, kracht, warmte, en ontspanning... zo fijn! Daarnaast maakte ze mooie foto's. Wilma was ook erg lief voor ons zoontje Job van 3.5 die bij de bevalling aanwezig was. Wij hadden de bevalling zeker niet zonder Wilma willen doen! Wilma bij deze willen we je nogmaals bedanken voor wie je bent en voor je mooie bijdrage tijdens en rondom de bevalling! Echt zo super! Je bent een mooi mens!

 

Ik kan tegen mensen die overwegen om een Doula bij de bevalling te hebben... alleen maar zeggen... niet twijfelen... DOEN! Zorg dat Wilma erbij is! Het is zoiets bijzonders..een bevalling...En geloof me...Wilma maakt dit nóg mooier! We hebben nog steeds een beetje heimwee naar Wilma! Wilma...bedankt voor alles!!

 

Dikke kus van ons Jonas Anne Job en Boris!

"HypnoBirthing®"

 

Gisteren hebben wij een ontzettend leerzame dag gehad bij ons thuis onder leiding van Wilma ter voorbereiding op de bevalling van ons lieve meisje. Een leerzame en bijzondere dag mede door de warme en liefdevolle begeleiding van Wilma! Wilma geeft je de ruimte om zelf aan te geven wat prettig is, alles is goed en niets is raar. Wilma is 'open minded' en heeft ruimte voor wie je/ wij zijn! Een aanrader voor iedereen!

 

Leon en Alina

"Zwangerschapsyoga en Lomi lomi hapai"

 

Wilma, een toegewijde en vakkundige vrouw met passie voor haar werk. Zij is in staat om je direct op je gemak te stellen en weet precies waar ze het over heeft. Ik heb zwangerschapsyoga lessen bij Wilma mogen volgen waar ik veel van heb geleerd, vooral het vertrouwen te hebben in mijn eigen lichaam en gebruik te maken van de ademhalingstechniek. Ook heb ik een zwangerschaps massage van Wilma mogen ervaren. In 1 woord ; heerlijk! Dankzij Wilma en haar steun en vertrouwen in mij zijn de laatste loodjes van mijn zwangerschap niet zwaar en kijk ik uit naar de bevalling.

 

Jovana

"HypnoBirthing®"

 

Ik heb de één daagse workshop ‘hypnobirthing’ gevolgd bij Wilma en heb hier veel aan gehad. Wilma geeft je vertrouwen en technieken waarmee je de bevalling voor jezelf zo aangenaam mogelijk kunt maken en mede hierdoor heb ik mijn bevalling als een mooie en positieve ervaring beleefd. Daarnaast is Wilma ook gewoon een hele fijne vrouw bij wie je je gelijk op je gemak voelt en dat natuurlijk niet onbelangrijk. Ik zou haar zeker aanbevelen!

 

Kirstin

"Zwangerschapsyoga en HypnoBirthing®"

 

Bij Wilma zwangerschapsyoga gevolgd en daarna samen met mijn partner hypnobirthing.

Yogalessen zijn in een kleine groep waarbij Wilma steeds aandacht heeft voor de wensen, behoeftes en mogelijkheden van alle deelnemers. Ik vond de persoonlijke aandacht heel prettig en doordat het een klein groepje was krijg je onderling gemakkelijk leuk contact. Naast yogaoefeningen is er ook een deel meditatie. Veel gehad aan de ademhalingstechnieken tijdens de bevalling!

Samen met mijn partner ook nog hypnobirthing gevolgd. Wilma past deze (prive) training helemaal aan op je persoonlijke behoeftes. De training gaf ons thuis nog veel gespreksstof en oefeningen. We waren hierdoor goed voorbereid op de bevalling en wisten heel goed wat we belangrijk vinden in bv het geboorteplan.

Dus voor leren ontspannen met een persoonlijke benadering, gezelligheid en humor moet je bij Wilma zijn.

 

Lies

"Doula"

 

"Veel steun,liefde en ontspanning"

 

Enorm veel gehad aan Wilma, zo ook tijdens de zwangerschap. Zwangerschapyoga gevolgd, en een fijne ontspannen massage gekregen. En het alle belangrijkste veel steun, liefde, ontspanning ontvangen tijdens de bevalling. Wil je zo ontspannen mogelijk je bevalling door, schakel Wilma in!

 

Leyna

"Zwangerschapsyoga"

 

Ik heb met plezier zwangerschapsyoga bij Wilma gevolgd. Ze is een warm persoon en past de cursus aan op de wensen van de zwangeren. Heel prettig! Handige tips gehad!

 

Saskia

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

"HypnoBirthing®"

 

"Geweldige lessen"

 

Wilma heeft mij en mijn partner d.m.v hypnobirthing en doula technieken voorbereid op de bevalling die mij te wachten staat. Ik had veel angsten en onzekerheden rondom het bevallen. Wilma heeft voor mij heel veel verheldering en geruststelling gegeven, en bovenal mij het gevoel gegeven dat ik het aan kan en dat het een mooie ervaring gaat worden. Ik heb nu het gevoel dat wat er ook komen gaat, ik ernaar uit mag kijken en het ons gaat lukken. Ontzettend bedankt voor jouw fijne lessen en begeleiding lieve Wilma, ik ga iedereen jouw expertises aanraden!

 

Kelly

"Zwangerschapsyoga"

 

Zwangerschapsyoga gevolgd bij Wilma, heb dit als erg prettig ervaren. Ik heb veel van haar mogen leren. Ze is een erg vriendelijk en lief persoon. Je voelt je snel op je gemak bij haar. Echt een aanrader!

 

Veronique

"Doula en zwangerschapsyoga"

 

Wilma heb ik tijdens de zwangerschapsyoga leren kennen als een hele liefdevolle, gepassioneerde vrouw in haar werk. Met haar enthousiasme motiveert ze haar cursisten en heeft ze mij voorbereid op de bevalling met o.a. oefeningen en ademhalingstechnieken. Omdat het mijn eerste is wist ik niet wat ik moest verwachten van de bevalling. Wilma gaf tijdens de cursus aan dat wat je leert altijd wel blijft hangen en de kennis omhoog komt wanneer je het nodig hebt. Dat klopte helemaal!

Tijdens de bevalling heeft Wilma ons bijgestaan als Doula. Dit hebben we als heel prettig ervaren. Ze speelde feilloos in op onze behoefte aan begeleiding. Ze gaf duidelijk aan in welk stadium van de bevalling ik me bevond, daar had ik houvast aan. Ze week niet van onze zijde en mijn partner motiveerde en steunde ze waar hij dat nodig had. Zonder medicatie heb ik een gezonde dochter in stuit ter wereld mogen brengen. Ik heb ik mijn hoofd “koel” kunnen houden mede dankzij de steun en coaching van Wilma. Wilma, dankjewel!

 

Lenneke

 

"Zwangerschapsyoga"

 

"Ik kan het een ieder aanraden!"

 

Zwangerschapsyoga gevolgd en kan het een ieder aanraden! Tijdens de bevalling toch enkele tips etc toegepast.

 

Daisy

 

 

Praktijk voor HypnoBirthing® & Doula ondersteuning

Dordrecht - Zwijndrecht - Barendrecht - Ridderkerk - Breda - Rotterdam

 

 

Anagrow

Wilma Veldhuis

 

Internet: www.anagrow.nl

Email: info@anagrow.nl

Telefoon: +31(0)624543661

Kvk nummer: 66767229

Links