Zwangerschapsmassage

 

Lomi Lomi Hapai zwangerschapsmassage

Anagrow

 

 

 

 

Lomi Lomi Hapai zwangerschapmassage.

 

Lomi Lomi Hapai massage tijdens de zwangerschap is een liefdevolle voorbereiding op de bevalling!  Het is een zachte en doeltreffende vorm van massage. Als moeder kun je samen met jouw ongeboren kindje een diep gevoel van ontspanning ervaren.

 

Je spieren worden soepeler, je ademhaling wordt dieper en je hoofd komt helemaal tot rust. Je lichaam kan zich herstellen. Je bloedcirculatie wordt gestimuleerd en dat geldt zelfs voor die van je kindje. Door de rust tijdens de massage heb je even de tijd om stil te staan bij alle veranderingen van je lichaam.

 

Tijdens de Lomi Lomi Hapai lig je zo comfortabel mogelijk in zijligging/houding op de massagetafel ondersteunt door kussen. Er wordt gewerkt met een veilige olie. De aanrakingen tijdens de Hapai zijn in verbinding, mindful, met lange strike-outs en afgestemd op jouw individuele behoeften.

 

Lomi Lomi Hapai heeft een balancerend effect op:

- Rusteloosheid;

- Spanningen;

- Rugpijn;

- Emotionele ups en downs.

 

En moedigt de volgende effecten aan:

- Diepe ontspanning;

- Welzijn en evenwicht;

- De stroom van vitale energie;

- Het vrijkomen van endorfines;

- Versterking van het immuunsysteem door het stimuleren van  het lymfestelsel;

- Een evenwicht tussen het centrale en autonome zenuwstelsel;

- Een accepterende en liefdevolle relatie met het eigen lichaam;

- Een verenigend effect op lichaam, ziel en geest.

 

Naast de Lomi Lomi Hapai “technieken” wordt er tijdens de massage ook aandacht besteed aan de acupressuurpunten. Zo kun je jezelf goed voorbereiden op jouw bevalling. De Lomi Lomi Hapai is geschikt vanaf 12 weken zwangerschap. Het is altijd raadzaam om bij de verloskundige of behandeld arts navraag te doen of massage tijdens de zwangerschap in jouw situatie raadzaam is.

 

Uit onderzoek blijkt dat zwangerschapsmassage ervoor zorgt dat je beter slaapt, minder stresshormonen aanmaakt, minder rugpijn hebt en dat complicaties tijdens de bevalling minder vaak optreden.

 

De duur van een Lomi Lomi Hapai massage bedraagt 60 minuten.

Kosten inclusief olie: € 75,00.

 

Nieuwsgierig geworden naar het ondergaan van een Lomi Lomi Hapai massage volgens de Hawaiiaanse filosofie? Je bent van harte welkom!

 

Anagrow

Wilma Veldhuis

 

Internet: www.anagrow.nl

Email: info@anagrow.nl

Telefoon: +31(0)624543661

Kvk nummer: 66767229